Denné MENU:

PIATOK 12.04.2019


Talianska so širokými rezancami + 7 denných menu

1.150g/ Bravčové na šampiňónoch, tarhoňa – príloha

2.150g/ Poľovnícky bravčový rezeň, R/AZ, obl. cvikla

3.150g/ Kuracie s bylinkovým maslom, R/H, zel.obl.

4.150g/ Penne  s kuracím mäsom, pórom a kápiou

5.150g/ Syrové krokety, hranolky, tatárska omáčka, zel.obl.

6.150g/ Vyprážané rybie filé v sezame, ZK, zel.obl.

7.150g/ Kakaový závin

7.150g/ Makový závin

Vysvetlivky k príloham :

R/AZ –       75g dusená ryža, 75g Americké zemiaky

R/H –         75g dusená ryža, 75g hranolky

H –           150g hranolky

ZK  –        150g Zemiaková kaša

VZ –          200g Varené zemiaky 

OZ –          200g Opekané zemiaky

zel.obl. –     75g obloženie z bielej kapusty

obl.č.kap. – 75g obloženie z červenej kapusty

Vytlačiť MENU