Denné MENU:

PIATOK 14.02.2020


Talianska polievka so širokými rezancami +7 denných menu

1.150g/ Kurací perkelt, noky – príloha

2.150g/ Poľovnícky bravčový rezeň, R/AZ,cvikla

3.150g/ Kurací rezeň so zeleninou a syrom, R/H, dusená zelenina 

4.150g/ Hortobácka palacinka, ZK, tatárska omáčka, zel.obl.

5.150g/ Syrové krokety, hranolky, tatárska omáčka, zel.obl.

6.150g/ Filéty z aljašskej tresky so šampiň. náplňou, R/H, kúpeľná zmes

7.150g/ Pečené buchty s lekvárom

Vysvetlivky k prílohám :

R/AZ –        75g dusená ryža, 75g Americké zemiaky

R/H –          75g dusená ryža, 75g hranolky

H –            150g hranolky

ZP –           200g Zemiakové plátky

ZK  –         150g Zemiaková kaša

VZ –           200g Varené zemiaky 

OZ –           200g Opekané zemiaky

k.uhorky – 100g kyslé uhorky

zel.obl. –     75g obloženie z bielej kapusty

Vytlačiť MENU