Denné MENU:

UTOROK 11.06.2019


Letný zeleninový boršč + 8 denných menu

1.150g/ Maďarský guláš, knedle-kysnuté

2.150g/ Br. steak s nivovou omáčkou, šampiňón, cib.krúžky, R/AZ, obl.č.kap.

3.150g/ Kuracie “ A Z U „, 1/2dusená ryža, 1/2hranolky, zel.obl.

4.380g/ Kuracie rizoto s brokolicou a syrom, uhorkový šalát

5.150g/ Vyprážaný br. rezeň v sezame, ZK, uhorkový šalát

6.150g/ Mletý prírodny rezeň, štuchané zemiaky, uh. šalát 

7.380g/ Bryndzové halušky so slaninou a smotanou 

8.380g/ Slivkové gombolce 

Vysvetlivky k príloham :

R/AZ –        75g dusená ryža, 75g Americké zemiaky

R/H –          75g dusená ryža, 75g hranolky

H –            150g hranolky

ZK  –         150g Zemiaková kaša

VZ –           200g Varené zemiaky 

OZ –           200g Opekané zemiaky

uh.šalát – 100g Uhorkový šalát

zel.obl. –     75g obloženie z bielej kapusty

obl.č.kap. – 75g obloženie z červenej kapusty

Vytlačiť MENU